Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Valaha Affiliate Partner Program

Örülök, hogy érdekel az affiliate ajánlat, és szívesen megmutatod másoknak is az elkészült munkáidat. A bútorfestés nagyon nagy élmény, ispiráljunk közösen erre másokat is!

Ez egy olyan jó lehetőség, amivel segíthetjük egymást folyamatosan Te is minket és mi is Téged! 

  1. A belépés a programba az első vásárlás alkalmával történik meg. - Ekkor kapsz egy-egy személyes linket, amit megtalálsz a felhasználói fiókodban is ezen a linken: AFFILIATE
  2. Csupán annyi a feladat, hogy az elkészült munkáidat megosztva a leírásba ezt a személyes linkedet is belarakod, utalva arra, hogy az alapanyagot innen szerezted be. - Ez a linken érkező vásárlóknak nem kerül többe, mintha direktben az oldalról rendelnének. 
  3. Mi viszont minden vásárló után 5% jutalékot adunk neked, amit a weboldalunkon elkölthetsz, akár ingyen is tudsz majd "vásárolni" nálunk festéket, transzfereket, ecseteket, bármit.
  4. Mi szintén megosztjuk a munkáidat - az általad írt posztokat FB oldalunkon, ezáltal népszerűsítjük a Te szolgáltatásaidat, elkészült bútoraidat, projektjeidet.
  5. Minél gyakrabban és minél több helyen (Facebook oldalad, Facebook Csoportok, Instagram TikTok, emailben direktben) osztod meg a linkedet, annál több jutalékkal fogunk Téged jutalmazni.

Ha kérdésed merülne fel, természetesen nagyon szivesen válaszolunk:

info@valahadesign.com