Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan csináld...ahogyan a profik

Szeretném a Te is gyönyörű bútorokat festenél, ha modern anyagokkal és technikákkal dolgoznál, és ne kelljen félned attól, hogy milyen lesz a végeredmény.

Szeretném ha előjönne belőled is a benned lakó művész, aki igenis képes a tökéletes design bútort létrehozni, vagy a nagymama kedvenc komódját még 100 évig használhatóvá, és élvezhetővé tenni.

Szeretném, HA SOSE HALLGATNÁL azokra, akik azt tanácsolják neked "nehogylefesd" - mert ők félnek, kishitűek, és benned sem hisznek!

Én hiszek Benned, és abban, hogy "Meg tudod Csinálni!!!" "Meg tudod tanulni!!" - Tudod miért? Mert mi segítünk!!!! A legmodernebb technikákat gyűjtjük neked össze, a legszuperebb oktató anyagokat készítjük neked, és elhoztuk neked a világ legjobb bútorfestékcsaládját is a Dixie Belle-t, hogy SIKERÜLJÖN NEKED IS!!!

Hajrá!!! Kezdd el ma!! Ragadd meg az ecsetet!

 

 

Színösszemosás, avagy a Blending technika 15 perces videóban Kezdőknek is

Színösszemosás, avagy a Blending technika 15 perces videóban Kezdőknek is

2021. 05. 11. 20:08:52

Ki ne szeretné elsajátítani a blending - más néven színösszemosás technikát? Az így készült bútorok, falak egyszerűen mesések. A Dixie Belle Paint a legjobb bútorfesték, és ha ezt technikát szeretnénk használni, szinte csak ez a Nr1, Nr2, Nr3.... A www.valahadesign.hu ingyenes Bútorfestő tanfolyamának blending technikát bemutató részét fogadd szeretettel.

Ha tetszik, kérlek iratkozz fel Youtube csatornánkra és oszd meg másokkal is!

Köszönjük!

A Színösszemosás tökéletes technikájának 7 legfontosabb szabálya

A Színösszemosás tökéletes technikájának 7 legfontosabb szabálya

2021. 04. 26. 20:22:38

Ki ne szeretne tökéletes átmenetet festeni bútorára? Ilyeneket mint itt ezek az ügyes kezű bútorfestő művészek:

Hogyan vidd fel a Dixie Páncélt a bútorra?

Hogyan vidd fel a Dixie Páncélt a bútorra?

2021. 03. 16. 03:57:05

Késztettünk egy bemutató videót a Gator Hide használatáról magyarul, fogadjátok szeretettel. A Dixie Páncélt (Gator Hide) pedig használjátok bátran!

Lesznek további részei is a sorozatnak, ahol ingyenes online bútorfestő tanfolyam részese lehetsz, íratkozz fel a YouTube csatornánkra, és kérj értesítést új részekről.

Útmutató a Dixie Páncél helyes használatához

Útmutató a Dixie Páncél helyes használatához

2021. 02. 16. 21:03:56

A Dixie Páncél (Gator Hide) a Dixie Belle Paint termékcsalád legtartósabb és legerősebb lezáró rétege - nem véletlen a neve jelentése sem, mint az "aligátor bőre". Más márkának nincs ilyen, vagy ezzel egyenértékű bútorfesték lezáró rétege. Akril felületet képez, és felvihető vízbázisú, vagy olajbázisú festékkel festett felületre is (ebben az esetben min. 72 óra száradás szükséges). Maga a termék vízbázisú, akril.

A végeredmény vízlepergető lesz és könnyen takarítható. Bátran használható akár asztallapok fedésére is.
A felvitelekor viszont figyelmesen kell alkalmaznunk az itt összefoglalt irányelveket: