Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Save it & Paint it!

azaz Ments meg és Fesd le! a cég szlogenje, ami összefoglalja röviden, hogy miről is szól a küldetésünk.

 

Vállalkozásunk 2020 őszén indult abból a vágyból fakadóan, hogy elhozzunk a hazai vásárlóknak a bútorfelújításhoz és lakás belső dekoráláshoz használt legjobb minőségű anyagokat.

 

Csontos Anita - alapító

 

A cég vezetőjeként magam is Csontos Anita Cégvezetőimádom a szép, igényes, ráadásul egyedi dolgokat a környezetemben. Mi sem lehetne egyedibb annál, mint ami kézzel készül, személyre szabottan, saját ízlésünk szerint. 

A DIY, azaz a "Csináld Magad" attitűd is igencsak közel áll hozzám, jó pár bútorfelújítási és egyéb felújítási projekten vagyok már túl jómagam is.

Imádok nem kidobni dolgokat! Újítsuk fel, használjuk máshogy, tegyünk mi is a környezetünkért! Nem szeretem az eldobható dolgokat, így az "eldobható" bútorokat sem.

Egy design ruháért, vagy design bútorért nem kell feltétlenül milliókat költeni, ha nincs rá pénzünk, de van rá igényünk és tehetségünk, hogy megvalósítsuk a gyönyörű, fentartható környezetet mi magunk. Számomra ez egy általános felfogás is, de itt találtam meg ennek a megvalósítási lehetőségét.

Mielőtt a VALAHA Design céget megálmodtam volna, pénzügyi vezetőként dolgoztam több multinacionális és hazai cégben is. Eredetileg közgazdasági programozó matematikus végzettséggel rendelkezem, de építészmérnök diplomát is szereztem, miközben 4 csodálatos gyermeket hoztam a világra. Mindig is vonzott viszont a saját cég alapításának gondolata és nemrég olyan élethelyzetbe kerültem ahol a sors is mellém állt.

Szerencsés vagyok, hogy az élet lehetőséget adott egy olyan területen elindulni, ahol a munkaszenvedélyem és a hobbi szenvedélyem összekapcsolódhat, teljes mértékben reprezentálva az értékrendemet, ami a tökéletes minőség, egyediség, fentarthatóság, a belülről fakadó tenni akarás felébresztése magamban is és másokban is.